Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölüm Framanı Analizi

Fragmandan anlaşılacağı üzere, senaristler bize bir oyun oynamıyorsa Demir'in Karanlık tarafları açığa çıkıyor. Hünkar Yaman'ın Oğlu Demir'in Fekeli'nin ailesini hayatını mahvetmesinin hayal kırıklığını yaşıyor. Halbuki, Hünkar Hanım da kendi soyu yürüsün diye Yılmaz ve Züleha'nın hayatını karartmıştı.
     Gaffur'un eşi Saniye'nin işsiz kalma korkusu ile Gaffur'u araması, Demir Yaman'ın işlediği suçların ayyuka çıktığı izlenimi veriyor. Tabi bölümü izleyince ne amaçla alındığını öğrenmiş olacağız. Ama benim tahminim, Demir Yaman'ın hapse düşmeden kurtulacağı yönünde. Çünkü Demir'in Hapse düşmesi demek nakavt olması demek. Bu sebeple, özgür kalıp gerçekleri ört pas etmeye çalışacak. Fekeli ve Yılmaz da gerçekleri öğrenmek için büyük bir çaba içerisinde olacaklar.
     Bir başka ihtimalse, Demir'in annesi ve şuursuz arkadaşı Cengaver dışında seveninin olmaması. Yanındaki insanların parası için onun kibrine katlandığını, tutuklandıktan sonra hepsinin kendisini tek tek satacağını ve iyice dibe vuracağını düşünüyorum.
Neyse, perşembe akşamı hep birlikte izleyip görelim.


Yorumlar